Specialistische fysiotherapie voor knie-, schouder- en loopproblemen

Kwaliteit van bewegen: daar ligt onze focus. Want wie in de basis niet goed beweegt, zal niet snel klachtenvrij zijn. Bij BASIS Fysiotherapie starten we daarom altijd met een uitgebreide analyse, waarbij we uw manier van bewegen goed onder de loep nemen. Samen gaan we aan de slag om uw knieklachten, schouder- of loopproblemen aan te pakken. Hierbij staat controle van het bewegen voorop. Met een gericht behandelplan en duidelijke controlepunten werken we op gestructureerde wijze naar het einddoel.

We geloven in zinvol trainen. Bij ons staat u dan ook niet na een klein half uur buiten, maar heeft u de tijd om het beste uit uw therapie te halen. U doet dit voor een deel zelfstandig, met continue controle door ons team van gespecialiseerde fysiotherapeuten.

Fysiotherapie moet uw klachten verhelpen. Het toetsen van onze eigen diagnostiek en uitgangspunten vinden we dan ook belangrijk. Komen we er samen niet uit, dan zullen we u terugverwijzen naar uw huisarts voor overleg of, indien nodig, verder specialistisch onderzoek. Wanneer het zinvol is kan het zijn dat we u begeleiden bij uw visite aan het ziekenhuis. Een investering die wij graag maken om zo de kwaliteit van uw fysiotherapietraject te waarborgen.

 

 

BASIS fysiotherapie – gespecialiseerd in knie- schouder- en loopproblemen

Het team van BASIS fysiotherapie bestaat uit onder andere … ervaren en gespecialiseerde fysiotherapeuten die allemaal geloven in fysiotherapie met een persoonlijk karakter. Wij zorgen ervoor dat u zich gehoord en begrepen voelt, zodat wij uw klachten optimaal aan kunnen pakken.

Als fysiotherapie in Eindhoven zijn wij gespecialiseerd in knie-, schouder- en loopproblemen. Vanuit het hele land worden patiënten naar ons doorverwezen om met deze problematiek aan de slag te gaan. Daarnaast worden wij regelmatig door diverse ziekenhuizen en klinieken om advies gevraagd of ook daadwerkelijk ingeschakeld om naar een specialistische klacht te kijken.

Bent u op zoek naar fysiotherapie in Eindhoven?

Het belangrijkste van fysiotherapie is dat het uw klachten verhelpt. Door ons te focussen op het vinden van de oorzaak, proberen wij u zo snel en goed mogelijk van de klachten te verlossen. Bent u op zoek naar specialistische fysiotherapie in Eindhoven omdat u problemen ervaart met uw knie, schouder of manier van lopen? Dan kijken wij graag wat wij voor u kunnen betekenen. Onze contactgegevens vindt u op de desbetreffende pagina, maar u kunt ons ook direct bellen (Telefoon: 040 – 202 50 87) of een e-mail sturen (e-mail: info@b-sis.nl).