Herstart groepslessen

Vanaf 6 juli kunnen wij, onder voorbehoud, de groepslessen weer opstarten! Echter blijven er enkele regels waar wij ons aan moeten houden. Dit betekent dat de groepslessen er iets anders uit gaan zien (de inhoud van de les blijft natuurlijk onveranderd!).

Lees het onderstaande bericht s.v.p. goed door.

Wat is nieuw

– U moet zich vooraf aanmelden om deel te kunnen nemen aan een les. Wij kunnen per groepsles maximaal 8 deelnemerstoelaten (indien nodig wordt er een extra les aangeboden)

– Maximaal 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig zijn en na de les de praktijk weer verlaten hebben. We vragen u direct door te lopen naar de oefenzaal. Er kan dus geen gebruik worden gemaakt van andere fitness-apparaten.

– Kom s.v.p. in sportkleding, zodat u geen gebruik hoeft te maken van de kleedkamer.

Aanmelden

Om deel te kunnen nemen aan de les moet u zich voorafaanmelden. Dit geldt voor iedere les en blijft gelden tot nader bericht. Er hangt een lijst in de praktijk op het bord bij de ingang waarop u zich kunt intekenen.

Eventueel kan uw aanmelding ook via mail worden doorgegeven (b-sis@outlook.com), maar er bestaat een kans dat wij dit pas aan het eind van de dag lezen.

Afmelden

Heeft u zich aangemeld, maar kunt u toch niet: wij vragen u minimaal 24 u van te voren af te melden. Zo geeft u anderen ook de mogelijkheid alsnog mee te kunnen doen.

Wij hopen op uw begrip en zien u graag weer verschijnen in de lessen!

Team B&SIS fysiotherapie