Team BASIS

Bernice van der Pompe

MSc Sportfysiotherapeute, Co-owner BASIS fysiotherapie

Sport en bewegen is mijn passie. Na mijn opleiding tot gymdocent, begon ik aan de opleiding fysiotherapie. Acht jaar lang werkte ik in een reguliere praktijk in Kaatsheuvel. In 2018 sloot ik me aan bij het team van BASIS. Ondertussen startte ik mijn zoektocht naar meer verbinding tussen sport, bewegen en fysiotherapie, die leidde tot de masteropleiding sportfysiotherapie. Deze rondde ik in 2019 af.

De woorden die BASIS kenmerken zijn: gespecialiseerd, oplossingsgericht, behulpzaam en motiverend. De praktijk is een warme plek waar je als patiënt op het door jou gewenste niveau kunt revalideren. Als fysiotherapeut bij BASIS behandel ik patiënten met knie-, heup en loopproblemen en houd ik me bezig met de begeleiding van schouderpatiënten. Daarnaast ben ik onderdeel van het TOS-expertisecentrum in het Catharina Ziekenhuis.

Britt de Bruijn

Fysiotherapeut,                                             MSc fysiotherapiewetenschapper

Als fysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in de behandeling van knieklachten, het analyseren van het looppatroon en het begeleiden van mensen bij het verkrijgen van een actief dynamisch looppatroon. Voor het Chronisch Zorgnet begeleid ik mensen met etalagebenen (claudicatio intermittens).

Eerder werkte ik in een particuliere praktijk in de omgeving van Enschede, waar ik betrokken was bij een project voor versnelde revalidatie na een totale knieprothese (TKP) en totale heupprothese (THP). Sinds oktober 2018 werk ik bij BASIS Fysiotherapie. In 2020 rondde ik mijn master fysiotherapiewetenschap af aan de Universiteit Utrecht/UMC. Vanuit deze master houd ik me binnen de praktijk bezig met het opzetten van een onderzoek naar patiënten met knieartrose. 

Anne Dollekens

Fysiotherapeut
MSc Sportfysiotherapeut i.o.

Na een mooie stageperiode bij BASIS Fysiotherapie, ben ik in 2018 blijven ‘hangen’ als assistent fysiotherapie. Hiernaast liep ik enige tijd stage op de kinderafdeling van Libra Revalidatie & Audiologie in Eindhoven. Sinds februari 2020 ben ik algemeen fysiotherapeut bij BASIS. Doordat de praktijk gespecialiseerd is in knie- en schouderklachten, doe ik veel kennis op over dit onderwerp. Met name over de knie heb ik inmiddels veel kennis in huis.

Hier in de praktijk vindt altijd een kundig en professioneel onderzoek plaats, voor we starten met het opstellen van een logisch en passend behandelplan. Een van de pluspunten van BASIS. Ik ben ontzettend gemotiveerd om samen met de patiënt op zoek te gaan naar de best passende behandeling. Ik doe dit met veel enthousiasme, iedere dag weer.

Frans Brooijmans

MSc manueeltherapeut, Co-owner   BASIS Fysiotherapie

Na de opleidingen Docent Lichamelijke Opvoeding en Fysiotherapie, volgde ik de masteropleiding Evidence Based Practice. In dezelfde periode richtte ik BASIS Fysiotherapie op. Ik specialiseerde me al snel in de diagnostiek en behandeling van knie- en schouderklachten. Mijn grote passie is de loopanalyse, iets wat in de fysiotherapie vaak niet de aandacht krijgt die het verdient.

Ik ben gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met knie- en schouderklachten en het diagnosticeren van deze klachten. Vanuit mijn expertise heb ik samen met collega’s een eigen protocol ontwikkeld voor mensen met knieartrose. Een protocol die zijn kwaliteit in de praktijk ook echt bewezen heeft. Ook ben ik auteur van de Richtlijn voor de knie (een uitgave van de KNGF). Naast diagnostiek en behandeling verzorg ik cursussen voor de beroepsgroep op het gebied van knieproblemen, loopanalyse en looptraining.

 

 

Maud van den Heuvel

Fysiotherapeut

Ruud van Breemen

Fysiotherapeut

Dennis van Koll

Fysiotherapeut