Post HBO cursus bij BASIS

Een praktiserend fysiotherapeut is altijd in ontwikkeling. Theorieën vernieuwen en behandelmethodes veranderen. Onder de naam BASIS Post-hbo-cursussen biedt BASIS Fysiotherapie hoogwaardige post-hbo-opleidingen fysiotherapie aan, bedoeld voor fysiotherapeuten die in beweging willen blijven op het gebied van hun ontwikkeling.

Cursusoverzicht:

Post HBO Cursus Knie Compleet

Onze post-hbo-cursussen bestaan uit meerdere dagdelen. Tijdens de cursusmomenten worden verschillende onmisbare aspecten van het fysiotherapeutisch handelen belicht. Een cursus geeft u meer inzicht in de recente ontwikkelingen op het gebied van diagnostiek en onderzoekstechnieken.

Welke testen zijn zinvol en waarom? Samen met uw medecursisten ontdekt u dit al doende. U voert de testen tijdens de cursus uit bij echte patiënten, verwezen door de huisarts of orthopeed.

Tijdens de cursus komen ook orthopeden aan het woord, die ieder vanuit hun eigen specialisatie de laatste ontwikkelingen met u doornemen. Ook zullen zij hun kijk op de relatie tussen orthopeed en fysiotherapeut delen; een relatie die goed moet zijn om te kunnen leiden tot optimale afstemming rondom de behandeling van een patiënt.

Beoordeling KNGF

De opleiding van BASIS Fysiotherapie zijn beoordeeld door het Koninklijk Nederlands Genootschap voor Fysiotherapie (KNGF). Hierbij heeft de KNGF 31 accreditatiepunten toegekend voor het Kwaliteitsregister Algemeen Practicus en 31 accreditatiepunten voor het Kwaliteitsregister Sportfysiotherapie.

Beoordeling Keurmerk Fysiotherapie

Het Keurmerk Fysiotherapie heeft … accreditatiepunten toegekend aan de post-hbo-cursus Acuut Knieletsel.