Post-HBO cursus acute knie diagnostiek

Met deze cursus verdient u 15 + 16 dus 31 accreditatiepunten.

De Post HBO Cursus acute knie diagnostiek geeft u meer inzicht in uw eigen onderzoeksvaardigheden. Collega´s oefenen met elkaar veel praktische situaties, waarbij u als cursist zelf actief de revalidatieoefeningen uitvoert.

Werkwijze
Post HBO Cursus

Eerste dagdeel:

Post HBO Cursus Knie CompleetDe Post HBO Cursus acute knie diagnostiek start als een praktijkles waarbij we aandacht besteden aan het Evidence Based Functie Onderzoek. Hierbij oefenen we uitvoerig de verschillende klinische testen. De tweede helft van de avond neemt orthopedisch chirurg Dr. R. Janssen vijf cases met u door waarbij hij ook zijn eigen klinisch onderzoek zal bespreken.

Tweede dagdeel:

De tweede dag staat in het teken van het toepassen van kennis en vaardigheden, opgedaan in de voorgaande cursusdagen. Dat doen we met echte patiënten, die met knieklachten zijn doorverwezen door huisarts of specialist.

 

 

 

Derde dagdeel:

Deze dag start met een herhaling van de klinische testen uit het eerste dagdeel aangevuld met specifieke testen van de postero laterale en mediale hoek. Daarna komt de loopanalyse aan de orde.

Vierde dagdeel:

De vierde dag staat geheel in het teken van functionele oefentherapie. U gaat ook zelf oefeningen doen en zult meemaken wat de patiënt ervaart tijdens de functionele oefentherapie.

Tijden en locatie

Als u zich inschrijft voor de Post HBO Cursus acute knie diagnostiek wordt op u de volgende data en tijden verwacht:

30   mei       16:00 – 21:00 uur.
8 juni            09:30 – 15:00 uur.
27 juni          16:00 – 21:00 uur.
29 juni          09:30 – 15:00 uur.

Locatie: Ukkelstraat 12, te Eindhoven. 

Kosten

De kosten van de Post HBO Cursus acute knie diagnostiek zijn
€ 795,-.
Deze prijs is inclusief koffie/thee, maaltijden en cursusmateriaal.
Met de cursus verdient u 15 + 16 = 31 accreditatiepunten.

Inschrijfformulier