Specialisatie knie

Pijnklachten door overbelasting, knierevalidatie na een ongeluk, een sportblessure of artrose op latere leeftijd. Knieklachten kunnen op allerlei manieren ontstaan en zijn vaak complex. Knieproblemen veroorzaken pijn rondom het kniegewricht, maar kunnen ook pijnklachten veroorzaken in het onderbeen, de voet, heup en rug.

BASIS Fysiotherapie is dé specialist op het gebied van knieklachten. In onze praktijk behandelen we dan ook patiënten afkomstig uit alle delen van het land. We zijn gespecialiseerd in de diagnostiek en het behandelen van knieproblemen. Het behandelen en begeleiden van mensen met knieklachten doen we in nauwe samenwerking met Orthopedie Groot Eindhoven.

Maar het kan ook voorkomen dat u niet goed weet waardoor u nu opeens klachten aan uw knie ervaart. In dat geval is het belangrijk dat u eerst de oorzaak achterhaalt. Pas wanneer u weet waar de pijn vandaan komt, kunt u actief aan de slag met het oplossen daarvan.

De fysiotherapeuten van BASIS Fysiotherapie zijn gespecialiseerd in knieklachten en helpen u graag met het vinden van de oorzaak en de oplossing. 

Denkt u dat wij u kunnen helpen bij het oplossen van uw knieklachten?

Dan nodigen wij u graag uit om contact met ons op te nemen. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail te bereiken en denken graag met u mee om zodat u straks weer pijnvrij door het leven kunt.